Harmónikus pihenés, vidéki vendégszeretet

Tisztelettel köszöntjük Önt honlapunkon!

Örömünkre szolgál, hogy meglátogatta weboldalunkat!

 A Magdaléna Panzió az ország egyik legszebb, történelmi jelentőségű városában, Esztergomban várja egész évben a kedves pihenni és túrázni vágyókat. A Panzió Budapesttől 50 km távolságra, Esztergom csendes, nyugodt részében, a város északi övezetében, a Bazilika és a Vár közelében található. Ha Panziónktól indul városnéző körútra, már 15-20 perces sétával vendégeink elé tárulnak városunk fő nevezetességei.

Családias hangulatú panziónkban várjuk Vendégeinket négy, minden igényt kielégítő, igényesen berendezett szobával. Valamennyi lakrészünk saját fürdőszobával rendelkezik, a szobákban televízióval kapcsolódhatnak ki vendégeink. A közösen használható konyhánkban – amely az étkező funkcióját is ellátja –  rendelkezésre áll mikrohullámú sütő, tűzhely, sütő és hűtőszekrény annak érdekében, hogy a nálunk megpihenni vágyó vendégeink családias, otthoni környezetben érezhessék magukat. A Panzió közösségi tereiben ingyenes internet hozzáférést biztosítunk. Emellett a gondozott kertünkben lehetőség van bográcsozásra valamint napozóágyak használatára is. 

Autóval érkező vendégeink részére ingyenes parkolást biztosítunk a Panzió előtt kialakított parkolókban, illetve  egy darab kocsibeálló is a pihenni vágyók rendelkezésére áll. 

Felhívjuk Vendégeink figyelmét arra, hogy Panziónk nem dohányzó szálláshely! Kérjük, az erre vonatkozó szabályok betartását!

 Akár rekreációs jellegű pihenést tervez, akár aktív kikapcsolódásként túrázni, kerékpározni támad kedve Esztergomban megtalálja számítását. Fürdőzés és wellness az Aquasziget Élményfürdőben, a város történelmi helyszíneinek felfedezése, séta a Kis-Duna partján, egy kellemes nyáresti előadás a Várszínházban, ízletes ételek, minőségi borok vagy romantikus naplemente kettesben – mindig épp, amihez kedve van…

Válassza Esztergomot, szálláshelyéül pedig válassza a Magdaléna Panziót! Legyen szó családi nyaralásról, romantikus hétköznapokról vagy céges kirándulásról, mi igyekszünk feledhetetlenné tenni a nálunk eltöltött napokat!

 

+36-30/435-6554

magdalenavendeghaz@gmail.com